DSC04485.jpg

Барове

Още

Кафене „Одесос“, Хотел Астор Гардън

Древна история с акцент на съвременен чар

Заобиколени от свежа зеленина, ще попаднете в приказно кафене. Тук ще се насладите на прекрасна градина и пълно спокойствие. „Астор Гардън“ е изграден на мястото на някогашния хотел „Одесос“, символ на древната история на град Варна. Чрез заимстване на старото име на града - „Одесос“, заведението отдава почит към миналото, със стремеж да опази и продължи традициите.

Beach bar

Слънчеви багри сред златни пясъци

Само стотина метра ви делят от Големия плаж - най-обширният в курорта. Златният пясък ще ви предразположи да се отпуснете на шезлонг под сянката на чадърите. Поглезете сетивата си с освежаваща напитка от бара на плажа. А лежерната музика ще ви зареди с добро настроение, докато се любувате на спокойния залив.

Павилион Lena

Вдъхновение и заобикаляща свежест

Сред градините на Хотел Астор Гардън ще откриете кокетно кътче, в което да се отпуснете. „Lena“ зарежда с позитивно настроение. Можете да се отдадете на пълен релакс, а зеленината ще ви зарежда със свежест в горещия ден. Това място ще ви обгърне с уют и вдъхновение само на крачка от външните басейни. Изпитайте блаженството на почивката в зареждаща атмосфера, далеч от шума и ангажиментите на делника.

Villa Chinka Lounge

Seashore. Dreams. Pleasure. Elegant, luxury and lovely place to be - hotel, restaurant, cocktail bar & beach.