IMG_5452.jpg

Health Spring SPA

Още

Aquahouse Hotel & SPA продължава дългогодишните традиции на курорта Св. св. Константин и Елена в областта на балнеологията, балнеотерапията, здравната профилактика и рехабилитацията. Ние ще изготвим най-подходящата терапевтична програма за вас.

Тук всички Ваши сетива се срещат. Открийте хармонията в себе си в Health Spring SPA, който се грижи за вашето физическо, емоционално и духовно благополучие. Подмладяващите традиционни и автентични терапии ще издигнат преживяването ви до дълбоко медитативно състояние, а нашите обучени терапевти ще ви отведат в блажения свят на релакса. Поглезете се в това спокойно убежище, където времето спомага за намаляване на стреса и балансира всяка клетка. Усетете Дзен ефекта и достигнете до мъдростта на вътрешното си Аз.

Медикъл СПА център Health Spring SPA разполага с професионални терапевти и рехабилитатори, както и със специалисти по физикална и рехабилитационна медицина, които ще подберат най-подходящата СПА програма спрямо Вашите нужди.

Разгледайте всички терапии тук >>

Водна и термална зона

Минералната вода служи за профилактика и лекува успешно сърдечно-съдови заболявания, проблеми с ендокринната система, опорно-двигателния апарат и функционалната нервна система. Със своите лечебни свойства, минералната вода в курорта подобрява общия тонус и помага да сме здрави и с по-силен имунитет. Отдайте се на релакс, а ние ще се погрижим за Вашето благосъстояние на духа и тялото.

Health Spring SPA разполага с водна и термална зона, включващи множество басейни в т.ч. полуолимпийски, минерален и терапевтичен с подводни фитнес уреди. На разположение на гостите са още парна баня, солна стая, хамам, билкова сауна, финландска сауна. Отдайте се на релакса с избрани традиционни и автентични СПА терапии.