Хотели Св. Св. Константин и Елена – рай за всеки - част 1

Още

Българското Черноморие все повече се превръща в екслузивна дестинация за почивка. С невероятните плажове и природа, туристи от цяла Европа намират своя кът за дългоочакваната почивка. Потопете се отпускащата атмосфера на хотелите Свети Константин и Елена. Зеленината на дърветата, невероятният въздух, приятните сенчести паркове и гори за разходка по време на горещия летен сезон, страхотната синя вода, златният пясък и лечебната минерална вода – всичко това на едно място – изберете измежду хотелите Св. Св. Константин и Елена и си починете.

Забележителности

Ако обичате планината и морето и търсите перфектното им съчетание – това е вашето място. Тук се сливат морски климат и зеленина, образувайки иделната среда. Природните екопаркове, ботаническата градина, манастирът „Св. Св. Константин и Елена“, Евксиноград – невероятна историческа сграда с безброй растителни видове, скалният Аладжа манастир и още много други. Северното Черноморие носи историческия дух на предците ни, като ни позволява и една спокойна и страхотна почивка. Забележителните хотели – Св. Св. Константин и Елена – и да разузнаете наоколо. Само на няколко километра от прекрасната Варна, вие ще имате на ваше разположение невероятни плажове, природни и исторически забележителности.

 Хотели Св. Св. Константин и Елена – рай за всеки - част 1 1
Хотели Св. Св. Константин и Елена – рай за всеки - част 1 - оферти
 Хотели Св. Св. Константин и Елена – рай за всеки - част 1 2
Хотели Св. Св. Константин и Елена – рай за всеки - част 1 - Заповядайте при нас!
 Хотели Св. Св. Константин и Елена – рай за всеки - част 1 3
Хотели Св. Св. Константин и Елена – рай за всеки - част 1 - Незабравимо изживяване

Приключения

Приключенията са неотменна част от една почивка, особено ако сте с деца. Потопеният ТУ 154 на дълбочина 22 метра е дайвинг атракцията на курорта. Буквално ще имате възможността да преоткриете един самолет, който вече е част от морския свят. Самолетът е под вода нарочно и целта му е именно да се превърне в такава атракция. Екопаркът предлага възможност за преход, който е лек и приятен, за да усетите и прохладата на планината. Разходки с корабчета и още много други приключения и атракции само на няколко минути от хотелите Св. Св. Константин и Елена.

Хотели – Св. Св. Константин и Елена

След като представихме прекрасните възможности за разходки е време да представим и самите бази за настаняване. Хотелите – Св. Св. Констатин и Елена са разнообразни и предлагат идеалното място за всеки. Има както тризвездни хотели, така и петзвездни, които предлагат All Inclusive обслужване, за да не мислите за нищо. Тези хотели – Св. Св. Константин и Елена ще ви позволят да свалите цялото напрежение от ежедневието си и ще ви поглезят с удобствата, които са на ваше разположение. Термалните им зони, масажите, СПА процедурите, минералните басейни – закрити или открити, йогата, различните физически активности и програми – голямо разнообразие от алтернативи за прекарване на ваканцията. А когато съчетаем  хотелите Св. Св. Константин и Елена  с невероятните природни картини наоколо, получаваме идеалната рецепта за незабравима и пълноценна почивка.

В следващия текст ще представим страхотните качества на хотелите – Св. Св. Константин и Елена .

 

Забележителности
Приключения
Хотели – Св. Св. Константин и Елена