Хотели Св. Св. Константин и Елена – рай за всеки - част 2

Още

В предходния текст ви дадохме няколко насоки кои места си заслужава да посетите по време на почивката си в някой от хотелите Свети Константин и Елена. Сега обаче ще нарисуваме щриха, който да ви накара да дойдете на почивка тук. Освен всички полезни и удобни услуги, които се предлагат във всеки един хотелски комплекс, хотелите Св. Св. Константин и Елена ще ви предоставят още нещо. Невероятната панорама, морето, слънцето, чистота и уюта са задължителни. Така че, стягайте багажа и в момента, в който си харесате нарисувана картинка, бърза резервация и скачайте в колата.

Минералната вода и хотелите Св. Св. Константин и Елена

На територията на курортното селище има 7 минерални хипертермални извора, които позволяват осъществяване на пълноценна СПА и Балнео почивка. Не е задължително да чувствате болка или тежест в тялото си, за да се потопите в лечебната вода. Тя е изключително полезна и за премахване на напрежението и стреса, за отпускане на цялото тяло, също има и способността да стяга кожата. Повечето хотели – Св. Св. Константин и Елена имат басейни – открити и закрити, но обърнете внимание каква е водата. При минералната вода, изпаренията и веществата в нея ще се погрижат за вашата релаксация и отпускане. Някои хотели Св. Св. Константин и Елена предлагат и минерални басейни с водни пързалки, вратички за игра на водна топка, организирани групови упражения и тренировки като водна гимнастика. Различните басейни са с различна температура и големина. За децата има детски басейни.

 Хотели Св. Св. Константин и Елена – рай за всеки - част 2 1
Хотели Св. Св. Константин и Елена – рай за всеки - част 2 - оферти
 Хотели Св. Св. Константин и Елена – рай за всеки - част 2 2
Хотели Св. Св. Константин и Елена – рай за всеки - част 2 - Заповядайте при нас!
 Хотели Св. Св. Константин и Елена – рай за всеки - част 2 3
Хотели Св. Св. Константин и Елена – рай за всеки - част 2 - незабравимо изживяване

СПА и балнео почивки в хотелите Св. Св. Константин и Елена

В следствие на наличието на природното богатство от хипертермалната топла вода, прекрасната лиманна кал, благодарение на морето, страхотния климат и също лечебните свойства на морската вода, в хотелите Св. Св. Константин и Елена ще можете да се насладите на всякакви процедури и програми. Специалистите във всеки център ще се погрижат за вас. В курорта има и модерен термален център Aquahouse, който е на брега на морето. По този начин дори и да не се предлагат СПА и Уелнес процедури във вашия хотел, винаги имате възможност да посетите този невероятен център. Освен за обикновената годишна морска почивка, хотелите Св. Св. Константин и Елена предлагат вариант за морско отпускане и лечение. Заради наличието на подобен тип услуги, някои хотели работят целогодишно и привличат хора, които не само се нуждаят от лечение, но и от истинска почивка от стреса и напрежението.

Някои хотелски комплекси дават възможност за организиране на различни събития – бизнес семинари, сватби и други.

Хотелите Св. Св. Константин и Елена са пример за невероятни условия и прекрасна атмосфера, заедно с азнообразната природна обстановка, подпомагат за превръщането на почивката в рай.

 

Минералната вода и хотелите Св. Св. Константин и Елена
СПА и балнео почивки в хотелите Св. Св. Константин и Елена