Какво да очаквате от балнеохотел? - част 1

Още

Балнеохотелът съчетава в себе си лечение, релаксация и хотелски услуги. Предлага едно цялостно измъкване от ежедневието и задачите, като предоставя спокойствие и комфорт. Това е съчетание между почивка и здраве. В два последователни текста ще представим невероятните предимства на балнеохотела. Да започнем от базата.

Настаняването и обслужването в един балнеохотел

Очакванията ви за изключително възпитани, услужливи, усмихнати и позитивни хора, които да се грижат за вас от стъпването ви в хотелския комплекс до напускането му, ще бъдат напълно задоволени от всеки един балнеохотел в Св. Св. Константин и Елена. За храната ще се погрижат професионалистите в кухнята, предлагайки ви невероятни блюда и наслада за вашия вкус. В Хотел Балнео & СПА Азалия , например, ще се наслаждавате на обзаведени с вкус стаи, които отварят невероятна панорама към морето. Хотелът предлага широка гама от услуги като rent-a-car, търговска част, сейф, бизнес услуги, СПА и Уелнес център (неотменна част от балнеохотела ) и още много други услуги, които да ви накарат да се чувствате добре.

Да преминем към същината на наименованието : балнеохотел.

 Какво да очаквате от балнеохотел? - част 1 1
Какво да очаквате от балнеохотел? - част 1 - оферти
 Какво да очаквате от балнеохотел? - част 1 2
Какво да очаквате от балнеохотел? - част 1 - Заповядайте при нас!
 Какво да очаквате от балнеохотел? - част 1 3
Какво да очаквате от балнеохотел? - част 1 - предложения

Какво е балнеология и балнеолечение?

Балнеологията е дял от медицината, който се занимава с лечението на заболявания посредством благотворните влияния на минералната вода и процедурите, свързани с нея. Широко се използва като метод за справяне с различни опорно-двигателни проблеми, артрит, сексуални смущения, стомашно-чревни, бъбречно-урологични и жлъчни-чернодробни заболявания. С две думи – помага за почти всичко. Когато невероятните свойства на водата се съчетаят с уменията на специалистите в Медикъл СПА център на балнеохотела Азалия и добавим съвременните технологични постижения в областта на медицината, получаваме идеалният хотелски комплекс и то на брега на морето.

Сега да преминем към балнеолечението – форма на лечение чрез използването на водни бани. Това е стар метод, който е добре познат още от времето на древните траки, гърци и римляни. Доказателства за това можем да търсим в археологическите разкопки и откритите съдове за стриване на мехлеми, плочки за баня и тяхното местоположение. Балнеолечението е средство за справяне както с физически, така и с ментални болести – най-разпространената и добре позната на всички е стресът. Балнеолечението подпомага сърдечната дейност, като стимулира циркулацията на кръвта, но без да повишава кръвното налягане, напротив. Изключително полезно лечение и за бъбречни смущения. Кожата ви също ще бъде по-здрава, по-стегната, по-млада.

В балнеохотела можете да се насладите на различни процедури, както за рехабилитация, така и за релаксиране, детоксикация, разкрасяване, с две думи всички възможни продецури, за да се чувствате по-здрави, по-красиви, по-добре и заредени за утрешния ден. В следващия текст, отново посветен на балнеохотела, ще ви разкажем малко повече за самите продецури и минералната вода.

 

Настаняването и обслужването в един балнеохотел
Какво е балнеология и балнеолечение?