Какво да очаквате от балнеохотел? - част 2

Още

За по-конкретното представяне на съоръженията, които да очаквате в хотелския комплекс, ще използваме Хотел Балнео & СПА Азалия, който разбира се е на територията на Св. Св. Константин и Елена.

Балнеохотелът и минералната вода

Полезните и лечебни свойства на минералната вода всъщност са оснополагащото изобщо за създаването на балнеохотел. Ако липсва главната и основна част, а именно минералната вода, то тогава това ще е просто един обикновен хотел. Водата помага при физически, психически травми и оплаквания, като позволява абсолютен релакс на тялото и ума. Ще забравите за всички тревоги.

Балнеохотелът и минералните басейни

В този комплекс ще имате на разположение както външни, така и вътрешни минерални басейни. Ще се радвата и на комфорта и релаксацията от „топването“ в джакузито с минерална вода. Това е идеалното място след или преди вашите СПА процедури, за да се насладите на хидромасажа и целебните сили на минералната вода едновременно. Този балнеохотел предлага на гостите си един голям и просторен вътрешен басейн, където всъщност е и джакузито. Външните басейни с минерална вода са много и с различни предназначения. Има басейн с две атракционни водни пързалки, друг с врати за игра на водна топка, такъв с коридори и такъв без коридори за плуване. Разбира се,  за по-малките също има специални съоръжения – един малък и един среден басейн с минерална вода.

 Какво да очаквате от балнеохотел? - част 2 1
Какво да очаквате от балнеохотел? - част 2 - оферти
 Какво да очаквате от балнеохотел? - част 2 2
Какво да очаквате от балнеохотел? - част 2 - Заповядайте при нас!
 Какво да очаквате от балнеохотел? - част 2 3
Какво да очаквате от балнеохотел? - част 2 - предложения

Балнеохотелът и Медикъл СПА центърът

В Медикъл СПА центърът имате възможност да изпитате удоволствието от калолечението, хидротерапията, различни хидромасажни вани с минерална вода и още много други услуги. Какво е хидротерапия? Хидротерапията в балнеохотела се изразява в различни видове вани като масажната такава с микронизирани водорасли, която е изключителна и има подхранващ, енергизиращ, стягащ и отслабващ ефект върху кожата – по-слаби след няколко вани. Друг вид е подводният масаж с насочена струя. Това е масаж, който осигурява абсолютно и сигурно възстановяване след тежко физическо натоварване и мускулни травни. Калолечението е метод за възстановяване и лечение от древни времена. В 21-ви ви век имате възможността да се насладите на древните познания в модерния балнеохотел Азалия. Ще се насладите на процедури с лиманна кал, която е изгладена от глина, минерални соли и др. В нея ще откриете лек при опорно-двигателни, кожни, гинекологични заболявания и проблеми, както и за заболявания на периферната нервна система. С природата може да се излекува всичко.

Балнеохотелът и всички останали СПА и рехабилитационни процедури

На територията на хотел Азалия имате възможност да се насладите още на термални СПА процедури – парна баня и сауна, различни масажи и релаксиращи терапии, СПА & beauty процедури, анти-ейджинг програми, рехабилитационни програми – физиотерапия, артроревматична.

Специалистите в балнеохотела ще се погрижат за вас, вашите болки, травми, заболявания и ще имате здравото и възстановено тяло, което ви трябва точно сега.

 

Балнеохотелът и минералната вода
Балнеохотелът и минералните басейни
Балнеохотелът и Медикъл СПА центърът
Балнеохотелът и всички останали СПА и рехабилитационни процедури