Подготовката за вашата СПА почивка

Още

Обикновено човек отива на СПА почивка за няколко дена, за да си почине наистина, не просто да спи до късно и да гледа телевизия. Решението за подобен тип почивка е въз основа на натрупалото се ниво умора, стрес, напрежение, болки дори. Да, СПА почивката е лечебна. Често лекарите и рехабилитаторите препоръчват посещение на минерални басейни и други съоръжения и процедури за по-бързо възстановяване.

Полезното действие на тази висока степен на релаксация и постиганетона баланс в целия организъм са рядкост в днешния ритъм на живеене. Вече боравим с мигновени съобщения и имейли, видеоразговори, а красотата на забавеното, на осъзнатото преминаване през събитията отсъства. СПА почивката ще ви даде възможнсот да забравите за ежедневните грижи, стресовите ситуация, проблемите. Ще се отдадете на абсолютното спокойствие, но за да се случи това,трябва да настроите ума си къде отива.

Подгответе ума си за СПА почивка

Няколко дена преди да тръгнете към комплекса, който сте избрали, преди да заспите отделете няколко минути да подишате преди сън. Легнете по гръб и отпуснете ръце до тялото. Фокусирайте  се единствено върху дишането си. Мислете само за този въздух, който вдишвате и издишвате. Хубаво е да дишате дълбоко. Проследявайте пътя на въздуха, дори го оцветете в жълто, например, вие решавате. Много бързо ще усетите отпускането на всеки мускул, как в съзнанието ще започнат да изскачат различни мисли, но вие се опитйте да придържате мисълта си към дишането. След това много лесно ще заспите. Ако правите това всеки ден, съзнанието ви има поне няколко минути да си почине от всички тревоги и задачи. За да го правите, разбира се, не е необходимо да ви предстои СПА почивка. Малко трикче за бързо и осъзнато отпускане на тялото и съзнанието.

 Подготовката за вашата СПА почивка 1
Подготовката за вашата СПА почивка - оферти
 Подготовката за вашата СПА почивка 2
Лечебен масаж - Заповядайте при нас!
 Подготовката за вашата СПА почивка 3
Подготовката за вашата СПА почивка - предложения

Подгответе себе си за СПА почивка

Естествено, важно е да проверите какви процедури и съоръжения има в комплекса, в който отивате. Запазването на час за съответната процедура е ясно условие за комфорта ви, можете да го направите и преди да пристигнете. Ако ще пътувате с деца, е добре да се запознаете с възможностите за тях в съответния комплекс – детски кът, аниматор, басейни и др. Ако сте само с половинката си – има процедури и пакети за двойки, погледнете ги. Разглейдате и възможните туристически места за посещение. Превърнете СПА почивката си в рай.

Подгответе багажа си за СПА почивка

Хубаво е да оставите таблета, лаптопа и всички устройства, които ви напомят за графици, работа, забързано ежедневие. Опитайте се да ограничите и използването на мобилен телефон. Добре е също и да забравите за телевизора тези няколко дена. Общо взето, препоръчително е да вземете добро четиво, добра компания и да се насладите на спокойствието. По отношение на дрехите – вземети си бански, кърпа, удобни дрехи за СПА. Просто се оставете на спокойствието и сливането с природата. Оставете се в ръцете на истинската СПА почивка.

 

Подгответе ума си за СПА почивка
Подгответе себе си за СПА почивка
Подгответе багажа си за СПА почивка