Рехабилитационен център до морето

Още

Курортът Св. Св. Константин и Елена се гордее с минералните си извори, лечебните свойства на лиманната кал, невероятната зеленина, златния пясък – вдъхновението за изграждането на рехабилитационен център. Тук ще представим някои от най-добрите места, където можете да се възползвате от невероятните умения и знания на професионалистите.  Модерните и луксозни хотели ще се погрижат за вашето настаняване и комфорт между отделните процедури. Отделете няколко дена, за да възстановите и духа, и тялото си.

Aquahouse Thermal & Beach

Това е нов и модерен термален рехабилитационен център, който предлага широк спектър от различни процедури, разположен на брега на морето. Този комплекс предлага лечебни масажи, калолечение, различни видове хидромажни вани, аювердични процедури и много други. Топлата минерална вода в съчетание със специалистите и уредите в рехабилитационния център и морето, създават най-добрите условия и атмосфера за вашето възстановяване. Има предварително създадени програми като Medical SPA Recreation, която е изцяло фокусирана върху болките в гърба, ставни и мускулни проблеми. Всички програми са изготвени в сътрудничество с петзвездния хотел в съседство Астор Гардън. Рехабилитационният център ще предложи отговор и решение на всяка ваша болежка.  Доверете се на природата и специалистите на Св. Св. Константин и Елена.

 Рехабилитационен център до морето 1
Рехабилитационен център до морето - оферти
 Рехабилитационен център до морето 2
Рехабилитационен център до морето - Заповядайте при нас!
 Рехабилитационен център до морето 3
Рехабилитационен център до морето - незабравимо изживяване

Хотел Балнео & СПА Азалия

Този хотел е нарицателно за качествено и добро място за балнео и СПА почивка и то на брега на морето. Рехабилитационният център предлага много и в различни направления процедури и лечения. Физиотерапията е една от тях – масажи, различни уреди за електричен ток, тук също се включват и природните средства – кал, вода, въздух и слънце.  Калолечението използва благотворните качества на загрятата кал и помага за опорно-двигателната, сърдечно-съдовата, нервната система. Хидротерапията ще позволи на тялото ви да почине и да регенерира, рехабилитационният център предлага и тангентор или т. нар. подводен масаж. Електролечението ще се намеси също, когато има необходимост. Различни апаратни процедури са на разположение за вашето пълно възстановяване. Медицинският екип ще следи и ще осъществява вашите процедури в този рехабилитационен център. Медицинският преглед е задължителен при подлагане на подобни процедури – за да се определи идеалното лечение на всеки проблем. Тук ще имате възможност да се отърсите от стреса и напрежението, да възстановите вътрешния си баланс – стъпка, която е оснополагаща при подобен процес. Този рехабилитационен център ще ви предложи много, различни и целебни процедури. В същото време, термалната зона и минералните басейни са на ваше разположение.

Рехабилитационният център предлага възстановителен процес, за който човек се нуждае от спокойствие и уединение. Дърветата, морския бриз, пясъка, минералната вода, комфорта са причината Св. Св. Константин и Елена да се превърне в прекрасно място за рехабилитации и СПА почивки.

 

Aquahouse Thermal & Beach
Хотел Балнео & СПА Азалия