Балнеолечебни пакети – рецепти за здраве

Още

В този и в следващия текст ще представим най-добрите и най-пълноценните балнеолечебни пакети, които се намират на територията на Св. Св. Константин и Елена – Хотел Балнео & СПА Азалия и най-големият термален, СПА и балнео комплекс в курорта – Aquahouse Thermal & Beach. Разположен на брега на морето, с плаж и всичко необходимо за слънчевата ви баня, комплексът предлага истинско удоволствие. Басейните са на ваше разположение, разбира се, те са с минерална вода, за да бъде преживяването ви още по-полезно. А също имате възможност да използвате и от термалната зона, която включва парна баня и сауна и още много други възможности.  Да преминем към самите програми, които са специално подготвени за вас за най-често търсените проблеми, но първо какво включват.

Балнеолечебни пакети – какво е това?

Балнеолечебните пакети, които предлага Aquahouse Thermal & Beach имат различна, но фиксирана продължителност – в зависимост от предпочитанията на клиента и нуждата от лечение. Можете да се потопите в света на процедурите за 2, 3, 4, 5 нощувки и да предпочетете програми с продължителност 7 дена. Кой пакет каква с продължителност се предлага ще разкрием в следващите редове. В балнеолечебните пакети влизат нощувки в съседния петзвезден Хотел Астор Гардън. Храната въщо влиза в цената, както и различни допълнителни услуги и удобства както в хотела, така и в комплекса. С една дума – получавате всичко от тях, няма за какво да мислите и да се притеснявате. Единственото, което се изисква от вас е да се доверите на специалистите и да се отдадето на истинско здраве, спокойствие и релакс.

 Рецепти за здраве 1
Рецепти за здраве - оферти
 Рецепти за здраве 2
Рецепти за здраве - Заповядайте при нас!
 Рецепти за здраве 3
Рецепти за здраве - предложения

Балнеолечебни пакети Wellness a la carte

Това са балнеолечебни пакети за двама. Св. Св. Константин и Елена ви предлага една наистина романтична и здравословна почивка за вас и вашата половинка. Тук имате възможност да избирате между 2-3-4-дневна програма. През тези няколко дена ще се насладите на масажи за двама – споделете най-релаксиращия и прекрасен момент с половинката си. След тази процедура ще се чувствате отпуснати и релаксирани. Масаж на лице за по-красива, енергизирана и здрава кожа. Романтиката е навсякъде, особено на брега на морето, с любимия човек и невероятните СПА процедури.

Балнеолечебни пакети – Active Health

Тук имате избор между 3 и 5 дена. Това е програма, която е изключително подходяща за хора, които спортуват и водят много активен и здравословен начин на живот. А ако сега искате да започнете да водите такъв – това е един добър старт. Физическото натоварване е в перфектно съчетание с лечебни процедури и масажи. Ще получите спецаилно подготвен за вас режим на хранене. Под активно натоварване не става дума за вдигане на тежести и прочие. Ще практикувате йога и водна гимнастика – трудни, натоварващи и изключително полезни за тялото. Процедурите, на които ще се насладите са калолечение, лечебен масаж, органик ритуал с водорасли Ламинария. Тези балнеолечебни пакети предлагат идеален баланс между натоварване, събуждане на тялото и релаксация.

 

Балнеолечебни пакети – какво е това?
Балнеолечебни пакети Wellness a la carte
Балнеолечебни пакети – Active Health