С деца в СПА хотели. Някои основни неща, с които да се запознаете

Още

Как да сте сигурни, че всеки член на семейството ще се чувства комфортно и ще се забавлява на така очакваната ваканция? Кои са малките детайли, които ще осигурят идеалната за вас и вашето семейство така необходима почивка от стреса и ангажиментите на града? С пристигането си е хубаво да сте наясно със следните уточнения около безпроблемното и приятното прекарване на семейството ви. Ще изброим няколко въпроса, които да зададете или с които да се запознаете при пристигането в всички СПА хотели.

Налични ли са в СПА хотелите необходимите детски приспособления и аксесоари?

Това е въпрос, който ще ви спести голяма част от багажа. Ако в хотела са налични бебешко столче, кошарка, принадлежности за баня и други важни аксесоари за бебета, ще ви се наложи да вземете много по-малко вещи със себе си. Големите и луксозни СПА хотели би трябвало да са снабдени с подобни пособия за улесния на гостите си – както сапунчетата и шампоанчетата в банята, специално подготвени за вас. Не се притеснявайте да попитате.

Има ли детско меню в ресторантите на СПА хотелите?

Когато ресторантът предлага бокс маса – вие определяте менюто и количеството. Когато храненето е с установено меню, обикновено обяд и вечеря, е редно да попитате за детското такова. То е съобразено със здравословните изисквания за храненето на по-малките. Обърнете внимание – количеството е по-малко и напълно достатъчно за детето. По този начин се ограничава и разхищението на храната. Всички знаем за огромното количество изхвърляна храна от всички хотели, СПА хотелите не са изключение.

С деца в СПА хотели 1
С деца в СПА хотели - съвети
С деца в СПА хотели 2
С деца в СПА хотели - предложения
С деца в СПА хотели 3
С деца в СПА хотели - идеи

Колко са големи стаите в СПА хотелите?

Това е въпрос, който ще осигури комфорт на всеки член на семейството. Ако сте четиричленно семейство, една стая 4м на 4м ще бъде крайно недостатъчна, за да може всеки да има своето лично пространство и комфорт. Да, вие сте семейство, но това не означава да сте като сардини в консервна кутия, особено ако сте с малко детенце и е необходимо допълно легълце. Няма да е особено приятно при всяко ставане от леглото да се удряте в него, нали? Поинтересувайте се и за възможност за свързване на две съседни стаи. Подсигурете си комфорт.

Какви развлечения има в и извън СПА хотелите?

Попитайте за аниматорски програми на територията на комплекса. Децата ви ще играят различни игри, ще се забавляват, ще са социализират. Някои СПА хотели предлагат и детски игрални пространства, за да могат родителите да се насладят на процедурите, без да се притесняват за децата си. СПА хотелите обикновено имат и басейни, които са съобразени и специално създадени за децата. До тях винаги има и такъв за възрастни, за да може всеки от семейството да усети удоволствието от почивката. Около рецепцията винаги има рекламни материали за различни приключения и места в околността, но попитайте служителите – ще ви препоръчат най-доброто.

Това са някои основни теми, с които е хубаво да се запознаете по време на семейната ви почивка. Ще се чувствате страхотно и вие, и любимите ви хора.

 

Налични ли са в СПА хотелите необходимите детски приспособления и аксесоари?
Има ли детско меню в ресторантите на СПА хотелите?
Колко са големи стаите в СПА хотелите?
Какви развлечения има в и извън СПА хотелите?