DSC07489_res.jpg

СПА & Уелнес

Още

Здраве и красота чрез силата на водата

Седем лековити минерални извора. Над 100 годишни традиции в балнео и море лечението. Съвременни СПА центрове и модерни хотелски комплекси. Това превръща Св. Св. Константин и Елена в несравнима дестинация за здраве и пълноценен начин на живот.

Тук може да съчетаете ваканцията по неповторим и естествен начин, с грижи за здравето и красотата. Да разнообразите лечебните програми с изискана вечеря в едни от най-добрите гурме ресторанти. Да се насладите - не само на пълен релакс в СПА & Уелнес центровете, но и на успокояваща разходка по морския бряг.

Св. Св. Константин и Елена е морски и СПА курорт, който споделя и развива вече 110 години традициите на България в областта на морелечението, балнеологията и СПА туризма.

Едно от най-големите предимства на мястото е, че е богато на природни ресурси за развитие на СПА, Уелнес и Балнео туризъм. Тук силата на морето, слънцето и пясъка се преплитат с горещите минерални извори. Тази комбинация оказва благотворно влияние върху цялостното състояние на духа и тялото, укрепва имунитета, редуцира стреса и преумората.

Курортът предлага целогодишни СПА ваканции, условия за спорт и рехабилитация. Цялостната грижа за здравето включва съчетание на морелечение с климатолечение, балнеология, СПА и калолечeние.