Забележителните Св. Св. Константин и Елена

Още

Местността на Свеверното ни Черноморие освен невероятната природа дава възможност за нови преживявания и емоции. Почивката невинаги трябва да се състои само от хубава книга, плажно масло, пясък и бански. Тук ще ви предложим няколко места, на които да разпуснете, да се забавлявате и наслаждавате.

Aquahouse Thermal & Beach – истинска почивка в Св. Св. Константин и Елена

Aquahouse е най-новото и модерно водно съоръжение в курорта. С посещението си в комплекса, вие ще усетите буквалното значение на думата почивка. Термалният комплекс предлага множество възможности и процедури за отпускане, възстановяване, укрепване на здравето, детоксикация и др. На ваше разположение са 14 открити и закрити басейни и водни съоръжения с различна температура и дълбочина, всичките захранвани с минерална вода. Децата също няма скучаят, като за тяхното забавление ще се погрижат аниматорите в детския кът. Имат и свои специални басейни – вътрешни и външни. Един прекрасен избор за цялото семейство за Балнео, СПА и Уелнес туризъм.

Гмуркайте се около Св. Св. Константин и Елена

Едно от най-интересните неща, които имате възможност да направите по време на почивката си в Св. Св. Константин и Елена е да се гмурката с водолазен костюм и да видите потъналия самолет ТУ 154. Той е собственост на България Еър и е използван от правителството, но през 2011г., с разрешението на авиокомпанията, самолетът се потапя в Черно море, за да се превърне в ново приключение. Дължината на самолета е над 50 метра и е вече пълноценна част от морския живот. Ако харесвате нови изживявания – гмуркането епрекрасен пример за такова.

Защо септември е идеалният месец за почивка и пътешествие 1
Защо септември е идеалният месец за почивка и пътешествие - оферти
Защо септември е идеалният месец за почивка и пътешествие 2
Защо септември е идеалният месец за почивка и пътешествие - цени
Защо септември е идеалният месец за почивка и пътешествие 3
Защо септември е идеалният месец за почивка и пътешествие - предложения

Разходка с корабче близо до Св. Св. Константин и Елена

Имате различни възможности за разходка с корабче от Св. Св. Константин и Елена. Маршрутът им е в региона, като обикаля курортните селища. Дава възможност да се отпуснете на борда и да разгледате забележителните пейзажи, да усетите морето и водата по един по различен начин. Обиколки има и сутрин, и следобед, времетраенето на една разходка е около 4 часа. През това време, разбира се, ще имате възможност да поплувате, на борда също има напитки и храна, за да имате пълен комфорт. Усетете и вижте Св. Св. Константин и Елена от другата страна – откъм морето.

Дворец Евксиноград до Св. Св. Константин и Елена

Това е възхителна сграда, подарена от княз Батенберг на цар Фердинанд. На територията на двореца има много парници с различни растения – идея на цар Фердинанд да събере растения от всяка една страна в света. За съжаление, не е успял, но в парниците има какво да се види. Интересна е и историята на името – първоначално Сандрово, на княз Батенберг, но по молба на княгиня Мария Луиза получава името Евксиноград. В превод означава гостоприемно море, дворец кръстен и посветен на Черно море.

С две думи, около Св. Св. Константин и Елена имате възможност едновременно за нови приключения и атракции, за раходки и опознаване на интересни факти и обекти, за почивка от всички задължения. Възползвайте се.

 

Aquahouse Thermal & Beach – истинска почивка в Св. Св. Константин и Елена
Гмуркайте се около Св. Св. Константин и Елена
Разходка с корабче близо до Св. Св. Константин и Елена
Дворец Евксиноград до Св. Св. Константин и Елена

 

Вижте повече за хотели Свети Константин и Елена.