DSC07396-Edit_res.jpg

Ресторанти

Още

Monty by Andre Tokev

Enjoy the moments of tasty

Храм за естети, създаден с вдъхновението на шеф Андре Токев. Резултат от пътешествия през различни държави, преживените емоции и целия опит на майстор-готвача. Един друг свят, в който да се отпуснете и да се наслаждавате на представлението за сетивата.

Класически ястия, с продукти от сезона или екстремни кулинарни изкушения. Една истинска българска кулинарна дестинация, която ще ви потопи във философията на гурмето. Насладете се на апетитните моменти!

The Bay - The Bay Beach & BBQ

Там, където небето целува морето

The Bay e едно от най-красивите места в курорта, в което можете да съчетаете плажа с отлична кухня.

Ще го откриете в спокойствието на малкия залив в курортния комплекс, на самия бряг – очакващ изгрева и изпращащ залеза. Прохладата на каменните сепарета, уютът на бара и живописният плаж няма да ви пуснат нито да тръгнете, нито да отплавате! Просто трябва да видите как небето целува морето!

Средиземноморска кухня, морски дарове и BBQ – останете и за обяд, и за вечеря – ориенталското барбекю се пали рано, a ароматите и вкусовете представят най-апетитното от средиземноморската кухня.

Рибата е прясна, морските дарове са в изобилие, а виното е точното!

Това е The Bay! Ще ви очарова!

Ресторант Villa Mare

Villa Mare е ресторант с неподправена прелест в сърцето на Св. Св. Константин и Елена – първият и най-зелен черноморски курорт.

Създадохме целогодишна, елегантна локация с естетичен кулинарен нюх. С внимание селектирахме вкусове, които създават апетитни и весели спомени в комфортна обстановка. В менюто на Villa Mare е претворено желанието ни да акцентираме върху сезонните вкусове и флиртуваме с класическите аромати.

GPS координати: 43.235173,28.012978

За контакти: info@villamare.bg

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА ОБЕКТА