Актуални събития и оферти Вижте повече

2e25f641f9f57c5a5331d79a329420316b3c6f6a.jpg

Св. св. Константин и Елена – СПА хотели с минерална вода

На територията на Св. св. Константин и Елена имате възможността да почивате в спа хотели с минерална вода – прекрасно съчетание между синьото море и лечебната минерална вода. В този текст ще ви предложим спа хотели с минерална вода, за да улесним избора ви. В тези комплекси ще имате на разположение всичко необходимо за една истинска почивка.

Хотел Астор Гардън – един от 5 звездните СПА хотели с минерална вода

Това е комплекс, който ще ви омагьоса. Заобиколен от естествена зеленина и само на няколко крачки от плажа, хотелът ви предлага истинската свежест на природата. Прекрасно съчетание на между вкус, елегантност, зеленина и морска панорама. Всяка от 230-те стаи е със собствен 5 звезден интериор, вдъхновен от природата и всяка потребност на гостите. Хотелът прадлага и всички необходими удобства за прекарването на една пълноценна почивка. Фитнес зала, басейни – открит и закрит, различни уелнес и СПА процедури и съоръжения. Сауната и парната баня са на ваше разположение. Масажите, които предлагат ще отпуснат всяка част на тялото ви. Вана с минерална вода – още едно невероятно предложение от СПА хотелите с минерална вода. Хотелът работи в кооперация с Aquahouse Thermal & Beach, предлагайки на своите гости пакети от процедури. Имате възможността за пълноценна наслада, за абсолютно възстановяване, лечение или просто профилактика. Астор Гардън е комфортен, вдъхновяващ и луксозен хотел, който е само на няколко минути от летището във Варна и на няколко километра от невероятни забележителности. Удовоствие на брега на морето в един от най-прекрасните СПА хотели с минерална вода.

Св. св. Константин и Елена – СПА хотели с минерална вода 1
Св. св. Константин и Елена – СПА хотели с минерална вода - цени
Св. св. Константин и Елена – СПА хотели с минерална вода 2
Св. св. Константин и Елена – СПА хотели с минерална вода - оферти
Св. св. Константин и Елена – СПА хотели с минерална вода 3
Св. св. Константин и Елена – СПА хотели с минерална вода - идеи

Хотел Балнео и СПА Азалия – още един от невероятните СПА хотели с минерална вода

Това е хотелски комплекс с петнадесетгодишна история в туризма. Четирите звезди окачени до името му са израз на качественото обслужване и невероятното изживяване, което ви очаква  в хотела. Разположен на територията на курорта Св. св. Константин и Елена, на самия морски бряг, това е един от СПА хотелите с минерална вода, които предлагат лукс и здраве. Морския климат, в съчетание с естествените минерални извори, дават възможността за невероятна почивка. Медикъл СПА центърът в хотела е на ваше разположение за всички процедури и съоръжения за укрепване на вашето здраве и дух – масажи, релаксиращи терапии, басейни, сауна, парна баня. На едно място получавате здраве и ваканция, море и минерални извори. Архитектурата на хотела е нетрадиционна, придружена от прекрасната панорама към морската шир, Азалия е нарицателно за истинска ваканция – морска и здравословна. Хотелът е на водещо място сред СПА хотелите с минерална вода на морския бряг, наградите са докателство за това.

Насладете се на възможностите, които ви предлагат СПА хотелите с минерална вода на територията на курорта Св. св. Константин и Елена. Съчетайте морската почивка с релакса от СПА процедурите – алгоритъмът на истинската почивка.

 

Хотел Астор Гардън – един от 5 звездните СПА хотели с минерална вода
Хотел Балнео и СПА Азалия – още един от невероятните СПА хотели с минерална вода