Актуални събития и оферти в Св. св. Константин и Елена Вижте повече

SvKonstElena-MP02-F03a-0005.jpg

Green Cottage

Св. Св. Константин и Елена - курортът съчетава по уникален начин спокойния си вид с модерни комплекси и разнообразие от услуги. Днес той е един от най-атрактивните морски и спа курорти в Европа.

Място, където престоя е и грижа за здравето. Кулинарна дестинация, която предлага неповторими преживявания от аромати и вкусове. Очарователна съвкупност от традиции, история, новаторство и модерни решения.

Седем лековити минерални извора. Над 100 годишни традиции в балнео и море лечението. Съвременни СПА центрове и модерни хотелски и жилищни комплекси. Това превръща Св. Св. Константин и Елена в несравнима дестинация за здраве и пълноценен начин на живот.

Green Cottage

Green Cottage е луксозен и модерен комплекс от еднофамилни къщи, разположен в сърцето на първия български морски курорт - Св. Св. Константин и Елена. Основната концепция на къщите в Green Cottage е връзката с природата - в целия комплекс има запазени дървета, които осигуряват чист въздух, прохлада и естествен уют. Всички къщи са с южно или югоизточно изложение, гарантиращо топлина и светлина и през зимния сезон. Сградите са със съвременна, изчистена визия. Правилните геометрични форми, използвани в дизайна изразяват чувството за връзка със земята и природата. Квадратните форми изразяват статична устойчивост и засилват чувството за уют и сигурност - вашият дом е вашата крепост. Къщите са построени в модерен стил, с ексклузивни интериорни и екстериорни решения. Стандартната еднофамилна жилищна сграда в Green Cottage е на два етажа. Алея води до входа на сградата.

Пространството е отворено към голяма веранда и към двора на сграда. По външната фасада е използвана мазилка в бял цвят, HPL в сив цвят и сив камък по целия първи етаж.

Проектът включва 28 къщи, съчетаващи комфортната жилищна среда с близост до природата, чистият морски въздух и спокойствие. Green Cottage се намира само на 400 м от морето, което прави къщите изключително подходящи и за ваканционен имот. Всяка къща в Green Cottage е проектирана така, че да задоволява нуждите на една фамилия. Общата площ на всеки имот кореспондира с големината на застроената площ, осигурявайки ви пространство и комфорт. Къщите разполагат с веранди, които могат да се трансформират в зимна градина през студените месеци. Термопомпи с подово отопление ще се грижат за осигуряването на топлина през зимния сезон. Разположението на стаите е съобразено с изложението - всички стаи за обитаване са разположени на юг/югоизток.

Допълнително удобство осигурява предвиденият гараж към всяка къща.

Green Cottage е вдъхновен от природата, която го заобикаля. Чист въздух, слънце и море. В сърцето на първия български морски курорт. Не просто къща, а дом, сгушен в зеленина, тишина и спокойствие.

За повече информация:

T: +359 885 966 929

E: contact@greencottage.bg

Facebook >>

Instagram >>