Актуални събития и оферти Вижте повече

Днес се отправяме на кулинарно пътешествие из рая за любителите на храната- курорта Св. Св. Константин и Елена, който съчетава перфектния баланс между естествената красота на природата и съвременния лукс и уют. Именно тук се намират два от най-впечатляващите ресторанта, където вкусовете се сливат в едно и вдъхновението няма граници.

Добре дошли в света на изкусната храна, който обещава да задоволи най-смелите ви гурме мечти.

1. Азиатско съвършенство в ресторант “Кампай”, Aquahouse Hotel & SPA

DSC_2830.jpg

Ресторант "Кампай", разположен в уникалния Aquahouse Hotel & SPA, ще ви отведе на вълнуващо азиатско пътешествие, съчетаващо традиция и иновации. Когато стъпите в елегантно декорирания ресторант, ще бъдете посрещнати от истинска вълна на спокойствие, леко приглушена светлина и нежни звуци, носещи се из цялото пространство.

DSC_4543.jpg

По време на вашето посещение в ресторант “Кампай” ще се потопите в света на азиатската кухня, където всяко ястие е малко изкуство. Поднесените пред вас с майсторство и прецизност, суши, сашими, рамен, телешко уагуу и всички други вкусотии, ще ви омагьосат с истинска симфония от вкусове и текстури. От деликатесната свежест на рибата до ароматните специалитети. Всяко едно ястие ще ви пренесе все по-близо в изтънчения свят на азиатската гурме кухня.

2. Фюжън изкушение в ресторант “Монти” в хотел Астор Гардън

DSC08286-Edit.JPG

Ресторант “Монти” е разположен в хотел Астор Гардън и представя истинско фюжън изкушение, което ще ви завладее с кулинарни влияния от всички краища на света. В съчетание с пресните морски дарове и внимателно подбрани продукти, умело приготвени, за да запазят естествените си вкусове, това място ви гарантира пътуване из богатството на вкусовете.

DSC_5611.jpg

Всяко ястие, което опитате, ще създаде един свой свят, изпълнен с хиляди вкусове и ще ви разкрие необикновени съчетания от аромати и текстури. И не само това! Разглезете сетивата си с удоволствието от изискано подбрани вина, които ще направят всяка хапка истинска поезия за небцето ви.

DSC_5595.jpg

Започнете кулинарното си приключение и открийте съчетанието на традиции и иновации във фините ресторанти из Св.св. Константин и Елена. От наслаждаването на автентични азиатски деликатеси до удоволствието от крайбрежните вкусове с международни нюанси, всеки ресторант обещава изживяване, което ще остане в паметта ви дълго след вашето посещение.

Препоръчани статии

 • 3fd0916bb60a64484e0e88deb5b311e477e70601.jpg

  Кулинарно изживяване в Св. Св. Константин и Елена

  Добре дошли в света на изкусната храна, който обещава да задоволи най-смелите ви гурме мечти.

  Виж повече
 • 55934872c83ce95b893315382d96ca34d6c2974a.jpg

  5 интересни факта за Св. св. Константин и Елена

  Добре дошли в курорта Св. св. Константин и Елена - перлата на Българското Черноморие!

  Виж повече
 • 8f3b803c26a3b810614159466824fcfb1ff66f0f.jpg

  Как да прекараме 24 часа в курорта Св. св. Константин и Елена

  Ще ви разведем из курорта и ще ви покажем специално изготвен за вас план как да прекарате кратката си почивка по възможно най-добрия начин.

  Виж повече